Bemutatkozás

 Lovas szakemberként fontosnak tartjuk a precizitást és a magas minőséget, ezért a Sabo Equestrian Services csak személyes tapasztalat alapján bevált márkákat forgalmaz. Mi nem csak webáruház vagyunk! Év közben megtalálhattok minket néhány díjugrató versenyen, mivel egyedi választékunk minőségét szeretnénk nektek személyesen is bemutatni "pop-up boutique" kitelepüléssel.


Jelenleg első számú márkánk a Torpol, az országban egyedül mi forgalmazzuk. A cég Lengyelországban gyárt extra minőségű textil alátéteket, nyeregemelőket, lótakarókat és istálló kiegészítőket, valamint a lógyógyászatban is elismert mágneses termékeket. Standard kollekciójuk teljesen testreszabható, választható színű szegéllyel, díszítő elemekkel és hímzéssel, így mindenkinek adott a lehetőség, hogy a megálmodja saját "outfitjét" a versenyre, amelyet gyártás előtt egy vizuális terven hagyhat jóvá a megrendelő.

Az igazi női stílus és egy nemzetközileg nagy sikereket elért magyar cég a Cavalliera International csodálatos verseny és casual ruháit is megtaláljátok kínálatunkban mindenki számára elérhető áron.

Kengyelből sok márka van a piacon... Itt is a személyes külföldi versenytapasztalat alapján bevált, több, mint 20 éves múlttal rendelkező olasz Royal Ridert forgalmazzuk, letisztult dizájn, légies kényelem és  stabilitás valamint elérhető ár jellemzi.

A kereslet igényeihez igazodva választottunk egy megbízható, német márkát a Waldhausent, aminek egyedülállóan széles termékskáláját hamarosan megtalálhatjátok a webshopban.
Lépjen kapcsolatba velünk!