A Torpol mágneses termékek

 
A Torpol mágneses termékek

     Az eredeti technológia során a lovak igényeit tartottuk szem előtt. Fejlesztésük során vigyázva kiválasztottuk a megfelelő mágnest és annak alkalmazási területeit, gondolván a legjobban sérülésre alkalmas pontokra.


Az általunk alkalmazott mágnes neve Neomídium mágneses aktivátor és Neomídium mágneses stimulátor. Mind a kettő állandó mágnes. Egyszer magnetizálva lettek és csak úgy lehet hatástalanítani őket, ha fordított mágneses térbe helyezzük vagy 80 Celsius fok feletti hőmérséklet éri.

     A termék hosszabb periódusban is alkalmazható, mely fokozza az egészséges lovak teljesítményét, valamint elősegíti a sérült lovak rehabilitációját. 

A terápiát NEM LEHET TÚLADAGOLNI, ugyanis a szervezet annyi mágneses energiát hasznosít, nyel el, amennyire szüksége van a regenerálódáshoz, az energetikai egyensúly visszaállításához.

A Torpol másneses termékeit lehet mind megelőzésként, mind rehabilitációként alkalmazni. Rövid alkalmazási periódus után napi 12 órában is használható. Ha valaki az előírtnál hosszabb ideig alkalmazza, akkor sem lép fel semmilyen mellékhatás.

     A Magnetic Field Theraphy alkalmazásának jótékony hatásai:

-FÁJDALMAS TÜNETEK MEGSZŰNTETÉSE és FELÉPÜLÉS: Fokozza a szervezet vér és nyirok keringését, ezáltal több oxigénhez juttatva a sejteket. A fehér vérsejtek 4X  gyorsabb elszállítását eredményezi a gyulladt, sérült területről. Biztosítja, támogatja a sejtek gyorsabb tápanyag ellátását, valamit a szövetek helyreállítását.

-A HIÁNYOK KIEGYENSÚLYOZÁSA: a felgyorsult vérkeringés hozzájárul a hőszabályozáshoz - csökkenti a gyulladt szövetek hőmérsékletét.

-JELENTŐS FEJLŐDÉS A MOZGÁSBAN: egészséges és duzzanat nélküli hát ízület az alapja annak, hogy kihozzuk lovunkból a legtöbbet és abban az állapotban is tartsuk.

-IZOMSZÖVETEK HELYREÁLLÍTÁSA: a táplálékkal megfelelően ellátott sejtek biztosítják a gyorsabb felépülést és az izmok erősödését.


Biztonságos alkalmazás: 

A World Healthy Organization az állandó 20.000 Gauss (2 tesla) mágneses sugárzást teljesen biztonságosnak tartja. A mágneses mező alkalmazása nem ajánlott vemhes állatok számára valamint nyílt sebek kezelése alatt. Rákos és fertőző megbetegedések esetén ellenjavallott.

A mágneses termékek alkalmazása kerülendő vagy extrém odafigyeléssel kezelendő várandós nők, pacemakerrel rendelkezők vagy más villamos készülékek közelében. Nem tárolható más mágneses termék közvetlen közelében.

-